Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga van Studio Devi biedt je een ontspannen zwangerschap en een goede voorbereiding op je bevalling. Daarnaast leer je hoe je tijdens je zwangerschap om kunt gaan met alle veranderingen in je lichaam en je zult merken dat je daardoor ook beter in je lijf gaat zitten.
 Elke les heeft een aantal vaste onderdelen:

 - We besteden veel aandacht aan ademhaling.
 -We doen verschillende oefeningen uit de zwangerschapsyoga.
 - Je leert technieken uit de mindfulness en ontspanningsoefeningen (o.a uit de hypnobirthing) die je toe kunt passen tijdens je zwangerschap en tijdens je bevalling.
 -Ik leer je hoe je contact kunt maken met je baby.
 - Ook besteed ik iedere week aandacht aan een onderwerp waarmee je tijdens je zwangerschap en/of bevalling te maken krijgt.
 Dit alles vindt plaats in een fijne en vertrouwde sfeer en setting.
 
 Ben je benieuwd of mijn lessen bij je passen dan kan je je inschrijven voor een gratis proefles.
  Wil je je meteen inschrijven voor een lessenreeks, dan kan dat uiteraard ook. Ik adviseer je om zo'n 10 lessen te volgen zodat er voldoende gelegenheid is om  je de oefeningen en ademhalingstechnieken goed eigen te maken. Meer lessen mag natuurlijk ook. Ben je al wat verder in je zwangerschap maar wil je toch nog een aantal lessen volgen stuur dan een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.
 De cursus is incl. leuke goodiebag.
 

 Schrijf je in voor een Gratis Proefles        

 Een les kost 15,-  euro         
 
 Je schrijft je √©√©nmalig in via het boekingssysteem, zoek de les/datum op die je wilt volgen (gratis) zwangerschapscursus. Klik op boek nu en dan kun je de gewenste (gratis) strippenkaart aanschaffen en je les inboeken.
 Afhankelijk van je verzekering wordt deze cursus (deels) vergoed.


De les wordt gegeven op woensdagavond van 19.00u tot 20.15u aan de Bastionstraat vlakbij Breda centrum (gratis parkeren).