Zwangerschapscursus 

Yoga, Mindfulness, Ademtechnieken,

Voorbereiden en Ontspannen lees verder hieronder

Workshops

De Workshop Bevallen lees verder hieronder 
De Partner Workshop lees verder hieronder 

Privé Les

Privé Workshop
Giftcards

Zwangerschapscursus


De zwangerschapscursus van Studio Devi biedt je een ontspannen zwangerschap en een goede voorbereiding op je bevalling. Daarnaast leer je hoe je tijdens je zwangerschap om kunt gaan met alle veranderingen in je lichaam en je zult merken dat je daardoor ook beter in je lijf gaat zitten.
Elke les heeft een aantal vaste onderdelen:

 - We besteden veel aandacht aan ademhaling
-We doen verschillende oefeningen uit de zwangerschapsyoga
- Je leert technieken uit de mindfulness en ontspanningsoefeningen (o.a uit de hypnobirthing) die je toe kunt passen tijdens je zwangerschap en tijdens je bevalling
-Ik leer je hoe je contact kunt maken met je baby
- Ook besteed ik iedere week aandacht aan een onderwerp waarmee je tijdens je zwangerschap en/of bevalling te maken krijgt

Dit alles vindt plaats in een fijne en vertrouwde sfeer en setting.

Ben je benieuwd of mijn lessen bij je passen dan kan je je inschrijven voor een gratis proefles.
 Wil je je meteen inschrijven voor een lessenreeks, dan kan dat uiteraard ook. Ik adviseer je om zo'n 10 lessen te volgen zodat er voldoende gelegenheid is om  je de oefeningen en ademhalingstechnieken goed eigen te maken. Meer lessen mag natuurlijk ook. Ben je al wat verder in je zwangerschap maar wil je toch nog een aantal lessen volgen dan is dat ook een mogelijkheid.
De cursus is incl. leuke goodiebag.

Een PROEFLES is GRATIS          
Een les kost 15,-  euro         

Je schrijft je éénmalig in via het boekingssysteem, zoek de les/datum op die je wilt volgen (gratis) zwangerschapscursus. Klik op boek nu en dan kun je de gewenste (gratis) strippenkaart aanschaffen en je les inboeken.

Afhankelijk van je verzekering wordt deze cursus (deels) vergoed.

De les wordt gegeven op woensdagavond van 19.00u tot 20.15u aan de Bastionstraat vlakbij Breda centrum (gratis parkeren).

Schrijf je hier in.

De Workshop bevallen

Kun je er misschien niet de tijd voor vinden of heb je er geen behoefte aan om wekelijks een les mee te doen? Wil je wel het gevoel hebben dat je voorbereid je bevalling in gaat en weten wat je kunt verwachten? Ben je zwanger van een tweede (of derde, of vierde) kindje en wil je jouw kennis alleen even opfrissen? Dan is de workshop bevallen van Studio Devi een goede optie voor je.

- Je leert in deze workshop de verschillende fases van je bevalling te herkennen en ik vertel je wat je fysiek en mentaal kunt verwachten.

- Je krijgt uitleg over de werking van de baarmoederspier en de verschillende soorten weeën.

- We gaan oefenen met ademhalingstechnieken die je in kunt zetten tijdens je weeën en de persfase die je zullen helpen te ontspannen en zacht te zijn.

De workshop kun je volgen als je tussen de 30 en 40 weken zwanger bent en wordt gegeven in groepsverband, zonder partner.

De workshop bevallen duurt 2 1/2 á 3 uur en je krijgt een hand-out  met tips en oefeningen mee naar huis.

De kosten van deze workshop zijn 60,- euro incl. thee, lekkers en een leuke goodiebag. Afhankelijk van je verzekering word deze cursus (deels) vergoed.

De datum van deze workshop wordt binnenkort bekend gemaakt. Bij interesse kun je mailen naar info@studiodevi.nl

Schrijf je hier in

Zwangerschap, mama, baby

De Partner Workshop

De partnerworkshop is bedoeld om samen goed voor te bereiden op de bevalling. Tijdens deze workshop ben je welkom samen met je partner of diegene die bij je bevalling aanwezig zal zijn. Partners kunnen namelijk veel meer betekenen tijdens de bevalling dan ze wellicht van te voren denken.
Wat is de inhoud van deze workshop:

- We bespreken het verloop van de bevalling en wat jullie zowel fysiek als mentaal mogen verwachten.

- Uitleg over de verschillende soorten weeën, hoe je deze samen op kunt vangen en welke verschillende houdingen je daarbij (samen) aan kunt nemen.

- De partner krijgt tips in hoe hij/zij kan ondersteuen tijdens de bevalling en hoe je partner je kan helpen te ontspannen, zodat je ongestoord en met een gevoel van vertrouwen je bevalling in kunt gaan.

De workshop is zeer toegangkelijk voor partners en zit boordevol waardevolle informatie en tips. We gaan geen yoga oefeningen doen, wel doen we een ademhalingsoefening zodat je ook hierin je partner kan ondersteunen tijdens de bevalling.
De workshop is praktisch en totaal niet zweverig.

De workshop duurt 2 uur en jullie krijgen een handout met tips en oefeningen mee naar huis.

De kosten van de workshop zijn 60,- euro per stel. Als je al een cursus bij Studio Devi volgt dan zijn de kosten 35,- per stel incl. koffie, thee, lekkers en een leuke goodiebag. Afhankelijk van je verzekering word deze partnerworkshop (deels) vergoed.

De eerstvolgende partnerworkshop zal plaatsvinden op dinsdagavond 29 oktober. De avond start om 19.30u en eindigt om 21.30u.

Inschrijven kan via de link hieronder, zoek de datum op in het boekingssysteem en schrijf je eenmalig in, schaf de juiste strippenkaart aan en betaal gemakkelijk via ideal.

Schrijf je hier in.

Partner workshop bevalling

            Privé les

Zou je graag één van de workshops privé willen volgen aan huis met je partner of misschien met een vriendin die ook zwanger is een aantal privé zwangerschapsyoga lessen willen volgen?
Lijkt het je leuk om je vriendinnen (die ook moeder zijn) te verrassen met een heerlijke mama relax mini retreat aan huis, stuur dan een mailtje naar info@studiodevi.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Mail naar info@studiodevi.nl

moeders

            Gift Card

Wil je iemand verrassen met een relax mini retreat dan is de giftcard van Studio Devi heel leuk om te geven maar ook om te krijgen.

De giftcard voor een MAMA RELAX MINI RETREAT kost 40,50 euro.

Ga naar inschrijven en schrijf je éénmalig in via het boekingssysteem. Klik op mijn lesrooster rechtsboven in en klik op nieuwe strippenkaart aankopen, hier vind je de Giftcard naar keuze en kun je via Ideal betalen.
De giftcard word opgestuurd naar degene die hem bestelt en je kunt hem zelf persoonlijk geven.

Lijkt het je leuk om een hele cursus zwangerschapsyoga cadeau te geven stuur dan een mailtje naar info@studiodevi.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Giftcard aanschaffen.


giftcard
zwangerschapscursus
baby
dankbaar
Judith en Lizzy