partnerworkshop

 De partnerworkshop

De partnerworkshop is bedoeld om samen goed voor te bereiden op de bevalling. Tijdens deze workshop ben je welkom samen met je partner of diegene die bij je bevalling aanwezig zal zijn. Partners kunnen namelijk veel meer betekenen tijdens de bevalling dan ze wellicht van te voren denken.
 Wat is de inhoud van deze workshop:
 
 - We bespreken het verloop van de bevalling en wat jullie zowel fysiek als mentaal mogen verwachten.
 
- Uitleg over de verschillende soorten weeën, hoe je deze samen op kunt vangen en welke verschillende houdingen je daarbij (samen) aan kunt nemen.
 
 - De partner krijgt tips in hoe hij/zij kan ondersteunen tijdens de bevalling en hoe je partner je kan helpen te ontspannen, zodat je ongestoord en met een gevoel van vertrouwen je bevalling in kunt gaan.
 
 De workshop is zeer toegankelijk voor partners en zit boordevol waardevolle informatie en tips. We gaan geen yoga oefeningen doen, wel doen we een ademhalingsoefening zodat je ook hierin je partner kan ondersteunen tijdens de bevalling.
 De workshop is praktisch en totaal niet zweverig.
 
De workshop duurt 2 uur en jullie krijgen een hand-out met tips en oefeningen mee naar huis.
 
 De kosten van de workshop zijn 70,- euro per stel. Als je al een cursus bij Studio Devi volgt dan zijn de kosten 35,- per stel incl. koffie, thee, lekkers en een leuke goodiebag. Afhankelijk van je verzekering word deze partnerworkshop (deels) vergoed.


De datum van de eerst volgende partnerworkshop is zaterdagochtend 29 februari van 10.00 u tot 12.00 u.

Inschrijven kan via de link hieronder, zoek de datum op in het boekingssysteem en schrijf je éénmalig in, schaf de juiste strippenkaart aan en betaal gemakkelijk via i-deal.

 

Schrijf je hier in.