Welkom bij Studio Devi.

De naam Devi komt uit het Sanskriet en betekent godin/moeder, daarnaast is Devi binnen het Hindoeisme een godin die staat voor het actieve vrouwelijke principe. Om deze redenen vind ik deze naam heel erg toepasselijk voor de lessen die ik geef.

Ik ben Judith Zodenkamp, 38 jaar, en woon samen met mijn vriend en dochters Lizzy (augustus 2014) en Rosie ( juni 2020) in Breda.
Studio Devi heb ik opgericht omdat ik een ontzettende passie heb om zwangere vrouwen en jonge moeders te helpen om vertrouwen in hun lichaam en hunzelf te krijgen tijdens de zwangerschap, de bevalling maar ook daarna. Ook wil ik vrouwen een stukje rust en ontspanning brengen in hun drukke bestaan. Leren weer wat dichter bij zichzelf te staan en voelen wat er is, niks is goed of fout.

Sinds begin 2018 geef ik de zwangerschapscursussen in Breda voor een ontspannen zwangerschap en bevalling. Ik heb ontdekt hoe ontzettend leuk ik dit vind. De zwangerschapsyoga opleiding heb ik gevolgd bij Samsara. Naast mijn werk als haarstyliste in Breda waar ik graag een luisterend oor bied en persoonlijke aandacht belangrijk vind, was dit een hele goede reden voor mij om Studio Devi verder op te zetten. Nu kan ik er nog meer van mijn persoonlijke aanpak en liefde in stoppen.
Mijn eigen bevallingen heb ik als ontzettend positief en ontspannen ervaren, ik vond het bijzonder om te merken hoe slim de natuur in elkaar zit. Ik heb ervaren wat vertrouwen in je eigen lichaam en je eigen kunnen voor positieve invloed heeft tijdens dit proces. Als moeder merk ik dat het soms lastig kan zijn om een moment van rust en ontspanning te vinden en daarom ben ik gestart met het geven van de workshops/ mini retreats.
Ik voel dat Studio Devi aan het begin staat van iets moois en ik hoop veel vrouwen te mogen gaan begeleiden.

Ik zie je graag in één van mijn lessen.


Zwangerschapscoach opleiding bij Ontspannen Zwangerschap afgerond. Zwangerschapsyoga afgerond bij Samsara.
Yoga Nidra & Pranayama Teacher Training afgerond bij Yogasite.
Benkung Belly Binding, moxa behandeling en buikmassage workshop gevolgd
 bij Gentle Beginnings Mirjam Heemskerk.

mindful mama
ademhalingstechnieken
judith zwanger