Relax mini retreat

lees verder hieronder

Privé les

Giftcards

lees verder hieronder

  Relax mini retreat

Ben je ontzettend druk?
Vind je het lastig om in je drukke bestaan een moment te vinden om thuis een keer je matje uit te rollen en gewoon te gaan zitten of liggen om te kijken hoe het nu eigenlijk met je gaat? 
Laat jouw lichaam je merken dat altijd maar door gaat terwijl je eigenlijk moe bent?
Vind je het lastig om los te laten en echt te ontspannen?


Tijdens de Relax Mini Retreat van Studio Devi ben je welkom om tijd en aandacht voor jezelf te vinden in een vertrouwde omgeving. We starten de ochtend met een kop thee en vers fruit.
- Je leert een ademhalingsoefening waardoor je je meteen beter kunt ontspannen en dit ook in je dagelijks leven kunt toepassen. 
- Je gaat bewust worden van wat voor jou op dit moment belangrijk is.
 - We gaan aan de slag met kleine (yoga) oefeningen waarmee je spanning in schouders en nek losser en zachter kunt maken. 
- De ochtend sluiten we af met een diepe ontspanningsoefening d.m.v yoga nidra. Daarna is er nog ruimte voor het delen van ervaringen tijdens een kopje thee.

De kosten van de relax mini retreat zijn 39,50 euro incl. leuke goodiebag.
Deze ochtend duurt van 10.00u tot 12.30u

Je schrijft je éénmalig in via het boekingssysteem en zoekt de datum op dat je de Relax Mini Retreat wilt volgen.
Klik op boek nu en dan kun je de gewenste strippenkaart aanschaffen en je mini retreat inboeken. (betaling via ideal)

De relax mini retreat zal (indien mogelijk) bij mooi weer buiten plaats vinden en anders in één van de fijne ruimtes waar Studio Devi gebruik van maakt in Breda. 

De eerstvolgende Relax Mini Retreat zal plaats vinden op zondagochtend 27 oktober.

Schrijf je hier in.

Privé les

Zou je graag één van de workshops privé willen volgen aan huis met je partner? Of misschien met een vriendin/zus die ook zwanger is een aantal privé zwangerschapsyoga lessen willen volgen bij jullie aan huis? Lijkt het je leuk om je vriendinnen ( die ook moeder zijn) te verrassen met een heerlijk relaxte mama mini retreat aan huis, stuur dan een mailtje naar info@studiodevi.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Mail naar info@studiodevi.nl

vriendin, zus, priveles

Gift Card

Wil je iemand verrassen met een relax mini retreat dan is de giftcard van Studio Devi heel leuk om te geven maar ook om te krijgen.

De giftcard voor een mama relax mini retreat kost 40,50 euro.
De giftcard voor een mama relax workshop kost 46,- euro.

Ga naar inschrijven en schrijf je éénmalig in via het boekingssysteem. Klik op mijn lesrooster rechtsboven en klik op nieuwe strippenkaart aankopen, hier vind je de Giftcard die je zoekt en kun je via ideal betalen. De giftcard word opgestuurd naar degene die hem bestelt en je kunt hem zelf persoonlijk geven.

Lijkt het je leuk om een hele cursus zwangerschapsyoga cadeau te geven stuur dan even een mailtje naar info@studiodevi.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Giftcard aanschaffen.

Giftcard, cadeau geven

Ervaringen van cursisten

Wat een cadeautje voor jezelf om bij de les van Judith aanwezig te zijn. Meteen voelde ik me op mijn gemak bij Judith, dat komt omdat ze rust uitstraalt en een fijne rustige stem heeft. Vond de opbouw van de les heel fijn. Is echt een aanrader als je even op wilt laden en een moment voor jezelf wilt hebben. Na de les voelde ik mijn lichaam weer..... less is more, en dat vind ik zeker een kracht wat Judith doet.

Rebecca mama van Noa

Ervaringen van cursisten

Judith is super enthousiast en de lessen zijn heel fijn. Goede balans tussen theorie, praktische oefeningen, ontspanning en het delen van ervaringen met medecursisten. Heb de technieken die ik aangeleerd heb goed kunnen gebruiken bij de bevalling en ook nu de kleine dame er is zijn de ademhalingstechnieken ook nog steeds handing om even te ontspannen tijdens de hectische eerste tijd met je baby

Janna mama van Nora

Ervaringen van cursisten

De lessen bij Judith zijn echt een aanrader. Ze leert je goed te ontspannen doormiddel van ademhalingsoefeningen. Het heeft mij goed geholpen om met een goed gevoel de bevalling in te gaan.

Michelle mama van George

mama en kind
Giftcard, cadeautje