mini cursus

        Online Mini Cursus

De Online Mini Cursus is een compacte cursus van 3 avonden om je op een prettige manier voor te bereiden op je aankomende bevalling.
Je doet 3 keer online live een les mee van 75 min. waarin je eerlijke informatie en uitleg krijgt. Ook leer ik je ademtechnieken, ontspanningsoefeningen en fijne yoga oefeningen tijdens je zwangerschap.
De cursus is geschikt voor nu je misschien geen live lessen wilt volgen op locatie i.v.m. het COVID-19 virus, of je al wat verder in je zwangerschap bent en toch nog graag een goede voorbereiding wilt of misschien ben je al eerder bevallen en heb je het gevoel je kennis op te willen frissen.

Aan bod komen:
- Verschillende fases van je bevalling
- Werking van de hormonen
- Opvangen van de weeën tijdens de ontsluitingsfase
- Bevalhoudingen
- Ademtechnieken
- Ontspanningsoefeningen

De kosten van deze mini cursus zijn 75,- euro. ( afhankelijk van je verzekering word dit (deels) vergoed)
De online lessen worden gegeven in groepsverband zonder partner. Er zal wel interactie zijn met mij en de groep en er zal een app groep aangemaakt worden waarin je met elkaar vragen/ervaringen kunt uitwisselen om toch op een prettige manier contact te hebben met andere zwangere dames.

Deze Online Mini Cursus start op maandagavond 5 oktober om 20.30 u of maandagavond 2 november om 20.30 u.

Je klikt op schrijf je direct in en schrijft je éénmalig in in het boekingssysteem. Je gaat naar de datum dat je wilt starten met de online mini cursus en schaft de gewenste strippenkaart aan. Je betaalt via i-deal en kunt je direct inschrijven voor de lessen van de online mini cursus.

Schrijf je direct in